UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

Nem csak a felnőtt, hanem az U15-ös és U19-es korosztályunk is kiélezett mérkőzést vívott az elmúlt hétvégén, ráadásul a Pomáz elleni találkozóhoz hasonlóan mindkét csapatunk az utolsó percekben veszített pontot, pontokat. Az U15 félidei hátrányból állt fel és került előnybe a második játékrészben, majd az utolsó percbekben mégis  kicsúszott a kezükből két értékes pont. Az U19 pedig hiába vezetett 2-1-re, majd 3-2-re is, a végjátékban két gólt szerezve fordítani tudott a Vác-Deákvár és így megszakadt Balogh Sándor együttesének kilenc győzelemből álló sorozata.

U19-es bajnokság, II. osztály, felsőház, 2. forduló:

MAGLÓD-HELLOPARKS - VÁC-DEÁKVÁR 3 - 4 (2 - 1)
Maglód, Kertész Károly Stadionjv: Kakuszi I. (Rózsa N.)

gól: Xu Zhao, Buzás P., Borsi M. ill. Antal G. 2, Mikes B., Veres M.

Maglódi TC: Szakál K. - Borsi Z., Nagy Zs., Borsi M., Buzás P., Havasi L., Kámán G. (Schreng T 81p), Kerepesi M., Xu Zhao (Hegyi B. 69p), Nagy K., Bán M.

Balogh Sándor (edző, Maglódi TC): Teljes káosz. Féltünk, ötlettelenek voltunk, és nem azt a futballt játszottuk, amit szoktunk. Ettől függetlenül majdnem sikerült otthon tartani a három pontot. Gratulálok a Deákvárnak!

---

U15-ös bajnokság, II. osztály, felsőház, 6. forduló:

TÁPIÓSZELE - MAGLÓD-HELLOPARKS 2 - 2 (1 - 0)
Tápiószele, jv: Józsa F.

gól: Budai S. 2 ill. Molnár Cs., Vánkos D.

Maglódi TC: Vass M. - Balogh M. (Ochtinszki T. 41p), Forgó B., Németh L., Molnár Botond, Vánkos D., Gyüre M., Molnár Cs. (Herendi B. 74p), Molnár Bálint, Kovács K. (Szigeti B. 41p), Lucza A. (Szép-Bancsa Á. 41p)

id. Szilágyi Zsolt (edző, Maglódi TC): Rosszul kezdtük a mérkőzést, mert hét perc alatt  három ziccert hozott ellenfelünk a kapunkra. Szerencsére mindhárom kimaradt. Kicsit magunkhoz tértünk a kezdeti sokkból, és rendeztük sorainkat, de a 20. percben egy gyors kontra után megszerezték a vezetést a hazaiak. Félidőben fejben kellett rendbe tennem a csapatot, mely sikerült is, hiszen megfordítottuk az eredményt. Sajnos ahelyett, hogy eldöntöttük volna a három pont sorsát egy újabb góllal, kimaradtak a helyzeteink, és két perccel a vége előtt kaptunk egy újabb elkerülhető gólt. A cserék jól szálltak be a mérkőzésbe. Nem szoktam a játékvezetőket bírálni, ezért ma sem fogom, pedig lenne okom rá. Emelt fővel távoztunk az egy ponttal, de szerintem közelebb álltunk a győzelemhez ellenfelünknél. További sok sikert kívánok a tápiószelei csapatnak. Köszönjük a szurkolóinknak a buzdítást, és hogy ilyen messzire is elkísértek minket!

U1416MTCnevvel.jpg

Partnereink