hírek

UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

Rég látott sikertelen hétvégén van túl utánpótlásunk, hiszen mindhárom korosztályunk kikapott soros ellenfelétől. Némileg javítja az összképet az U13 keddi mérkőzése, ahol két gólos hátrányból felállva, Vágó Zsombor az utolsó percben egyenlített Dunaharasztiban.

Bővebben: UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

FUTSAL NB1: SZÉP BÚCSÚ AZ ÉLVONALTÓL

Ha a bennmaradás nem is sikerült, az nb1-től szépen búcsúzott felnőtt futsal csapatunk, amely fordulatos találkozón 5-4-re győzött az Újpest ellen. Az első tizenhat percben nyolc gól is esett, majd a szünet után csak a találkozón három gólt jegyző Sallai Bence tudott betalálni, így mi gyűjthettük be a győztesnek járó három egységet. Hétvégén a szezon utolsó és egyben legnagyobb megmérettetése vár ránk a Magyar Kupában, ahol szombaton a Veszprémmel küzdünk meg a döntőbe jutásért.

Bővebben: FUTSAL NB1: SZÉP BÚCSÚ AZ ÉLVONALTÓL

ISASZEG - MAGLÓD-HELLOPARKS 2 - 1

Meg sem közelítette Pomáz elleni teljesítményét felnőtt együttesünk, amely 2-1-es vereséget szenvedett a lelkesen játszó Isaszeg ellen. Főleg az első félidőben mutatott játékunk volt rendkívül kiábrándító, amikor rengeteg hibát vétettünk, ráadásul az ütemtelen becsúszások, felesleges reklamálások után a sárga lapok is többször előkerültek. A szünetet követően jó szellemben jöttünk ki a pályára, több helyzettel kezdtünk, de a hazaiak az első támadásuk után gólt szereztek, így újra kilátástalan helyzetbe kerültünk. Kolozsvári büntetőből szerzett találata után némi remény ugyan felcsillant, de miután minden lehetőségünket elpuskáztuk pont nélkül maradtunk. Ráadásul egy újabb fegyelmezetlenségünknek köszönhetően a szezonban először emberhátrányban fejeztünk be egy találkozót. Nem túl biztató előjelekkel várjuk tehát a pénteki, Ecser elleni szomszédvár rangadót.

Bővebben: ISASZEG - MAGLÓD-HELLOPARKS 2 - 1

UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

Nem csak a felnőtt, hanem az U15-ös és U19-es korosztályunk is kiélezett mérkőzést vívott az elmúlt hétvégén, ráadásul a Pomáz elleni találkozóhoz hasonlóan mindkét csapatunk a hajrában veszített pontot, pontokat. Az U15 félidei hátrányból állt fel és került előnybe a második játékrészben, majd az utolsó percekben mégis  kicsúszott a kezükből két értékes pont. Az U19 pedig hiába vezetett 2-1-re, majd 3-2-re is, a végjátékban két gólt szerezve fordítani tudott a Vác-Deákvár és így megszakadt Balogh Sándor együttesének kilenc győzelemből álló sorozata.

Bővebben: UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

MAGLÓD-HELLOPARKS - POMÁZ 2 - 2

Drámai mérkőzésen az utolsó percekben fontos pontokat veszítettünk az élen álló Pomáz ellen. Sajnálatos, hogy így alakult, mert együttesünk nagyon jó szellemben állt bele a találkozóba. Az első perctől kezdve irányítottuk a találkozót, rámentük ellenfelünkre, melynek kapusa már a tizedik percben húzta az időt. Tóth Gergő lövése nyomán megszereztük a vezetést, majd Sándli Márk előtt adódó helyzetben elpattant a labda, így csak egy gólos előnyben mehettünk szünetre, igaz szórványos lehetősége a vendégeknek is akadt. A második játékrész ismét döcögősen kezdődött a számunkra, de percről-percre javultunk, nagyon koncentráltak játékosaink, küzdöttek és a csereként beálló Balló Harold végül megduplázta az előnyünket. Sajnos edzőnk, Rakita Gábor kérése ellenére kicsit visszább állt csapatunk, engedtük, hogy ellenfelünk felívelgesse a labdát, a kapunk közelébe kerüljön, így jött a szépítés, majd a végén az egyenlítés is. Igaz közben Nahóczky Balázs is lezárhatta volna mérkőzést, de kecsegtető helyzetben végül tisztáztak a vendégek. Ilyen a labdarúgás: egy meglehetősen egyszerű -bár kétségtelen, pontszerzésben hatékonyabb- játékkal operáló csapat képes vezetni a bajnokságot, míg nekünk jelen állás szerint csak a második hely jut. Persze nem adjuk fel, láttunk már csodát, amíg van reményünk, küzdeni fogunk!

Bővebben: MAGLÓD-HELLOPARKS - POMÁZ 2 - 2

U132014.jpg

Partnereink