UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

Rég látott sikertelen hétvégén van túl utánpótlásunk, hiszen mindhárom korosztályunk kikapott soros ellenfelétől. Némileg javítja az összképet az U13 keddi mérkőzése, ahol két gólos hátrányból felállva, Vágó Zsombor az utolsó percben egyenlített Dunaharasztiban.

U19-es bajnokság, II. osztály, felsőház, 3. forduló:

SZÁZHALOMBATTA - MAGLÓD-HELLOPARKS 5 - 0 (2 - 0)
Százhalombatta, jv: Rigó Zs. (Los Raul Cs.)

gól: Illés Á. 2, Tóth Á., Godena G., Krójer D.

kiállítva: Nyilas L. az 52. percben (gólhelyzetben lévő ellenfelével szemben szabálytalankodott.)

Maglódi TC: Nyilas L. - Borsi Z., Nagy Zs., Kertész Z. (Piller B. 71.), Buzás P. (Palicz J. 64p), Havasi L. (Szilágyi B. 71p), Kámán G. (Békési A. 64p), Földváry V. (Szalai M. 46p), Kerepesi M., Xu Zhao (Borsi M. 46p), Nagy K. (Schreng T. 58p)

Balogh Sándor (edző, Maglódi TC): Úgy gondolom az eredmény nem tükrözi a mérkőzés eredményét. Szebb és jobb futballt játszottunk, viszont elől nem voltunk elég hatékonyak. A második félidő elejétől megfogyatkoztunk, sajnos egy technikai hibát követően szabálytalanság miatt kiállították a kapusunkat, ami megpecsételte a sorsunkat. Sajnálom, hogy így alakult, pedig a játék képe alapján pontot érdemelt volna a csapat. Reméljük a visszavágók során újra a jó úton fogunk járni és eredményesebbek tudunk lenni. Gratulálok a Százhalombatta csapatának, a mieinknek pedig fel a fejjel!

 ---

U15-ös bajnokság, II. osztály, felsőház, 7. forduló:

MAGLÓD-HELLOPARKS - TURA VSK 1 - 3 (0 - 1)
Maglód, Kertész Károly Stadionjv: Kiss B. (Futó T.)

gól: Vánkos D. ill. Ondrik B., Hajdu Z., Molnár L. (11-esből)

Maglódi TC: Vass M. - Vertetics Á. (Ochtinszki T. 60p), Németh L., Molnár Bálint, Molnár Botond, Vánkos D., Molnár Cs., Forgó B., Szigeti B., Szép-Bancsa Á. (Kovács K. 51p), Gyüre M.

id. Szilágyi Zsolt (edző, Maglódi TC): A pályán is látszódott, hogy nehéz időszaka van a csapatnak. Reményeim szerint ez a vereség elég ahhoz, hogy elmozduljunk erről a pontról és újra a régi önmagunkat mutassuk. Ellenfelünk megérdemelten vitte el a három pontot és megérdemelten nyerte meg a bajnokságot, melyhez gratulálok. Helyzeteink most is megvoltak, de a játék képe alapján ez kevés volt az egy ponthoz is. A mai nappal lezárjuk az idei szériánkat és jövő héttől újult erővel kezdjük meg a munkát, mely remélhetőleg már hétvégén meghozza gyümölcsét! Bízunk benne, hogy ez következő fordulóban láthatóvá válik és ponttal vagy pontokkal távozhatunk Nagykátáról!

---

U13-as bajnokság, II. osztály, felsőház, 7. forduló:

MAGLÓD-HELLOPARKS - TAKSONY SE 1 - 5 (0 - 4)
Maglód, Kertész Károly Stadionjv: Kiss B.

gól: Vágó Zs. ill. Török G. 3, Bérces N. 2

Maglódi TC: Nándori R. - Nagy A., Tóth R., Vágó Zs., Szatmári Z., Gyurina M., Varga M., Francenzovics D., Haszán M. cserék: Varga A., Toth V., Szigeti V., Ombodi Sz., Ferencz T., Horváth K.

Nagy Tamás (edző, Maglódi TC): Csapatom tudását ismerve, jó esetben akár fordított eredmény is születhetett volna, de ezen a találkozón számunkra semmi nem jött össze és folyamatosan szaladtunk az eredmény után. Ezt a találkozót gyorsan el kell felejteni!

---

U13-as bajnokság, II. osztály, felsőház, 6. fordulóból halasztott mérkőzésen:

DUNAHARASZTI - MAGLÓD-HELLOPARKS 4 - 4 (3 - 1)
Dunaharaszti, jv: Krausz G.

gól: Bóna B. 3, Tóth B. ill. Francenzovics D. 2, Szigeti V., Vágó Zs.

Maglódi TC: Nándori R. - Nagy A., Tóth R., Vágó Zs., Szatmári Z., Gyurina M., Varga M., Francenzovics D., Haszán M. cserék: Varga A., Kukucska B., Szilágyi Sz., Felde B., Toth V., Szigeti V., Ombodi Sz., Lucza Á., Molnár K.

Nagy Tamás (edző, Maglódi TC): Az első húsz percben ellenfelünk egyetlen helyzetét gólra váltotta, míg mi helyzetek sorát hagytuk ki. Majd két gólos hátrányból felálltunk, amikor játékban rosszabb periódust mutattunk. A találkozó utolsó percében Vágó Zsombor hatalmas góljával tudtunk végül egy pontot megszerezni, egy olyan találkozón, ami nyerhető lett volna, ha lehetőségeinket értékesíteni tudtuk volna.

U7_2022.jpg

Partnereink